ons aanbod

aanbod_banner

We leveren technische ondersteuning bij al uw evenementen zoals beurzen, productpresentaties, concerten, modeshows, festivals, fuiven,...  Kortom u kunt bij ons terecht voor alle technische faciliteiten binnen één bedrijf.

We werken enkel met professioneel materiaal om ervoor te zorgen te dat uw event de gewenste uitstraling heeft.

Decor
Decor

Wanneer we van een totaalconcept spreken, speelt alles een grote rol. Om de juiste setting en sfeer te creëren is het inzetten van het juiste decor ook van groot belang. Door het creatief inzetten en inkleden van uw event zorgen we alvast dat het niet snel vergeten wordt.

klank
klank

Naast het visuele staat of valt je event op basis van hoe het klinkt. We beschikken daarom over diverse geluidssystemen zodat we voor iedereen het correcte systeem kunnen aanleveren waar het om vraagt. Verder zorgen we ervoor dat dit wordt afgestemd zodat dit geschikt is voor uw locatie.

licht
licht

Van conventieel tot intelligent licht, de juiste verlichting op de juiste plaats is van cruciaal belang om uw event tot leven te brengen. Dankzij ons uitgebreid gamma van lichteffecten zal dit alvast niet ontbreken. 

podia
Podia

Van grote tot kleine podia’s, ook voor deze kunt u bij ons terecht. We leveren / plaatsen diverse podia voor festivals, fuiven, presentaties,... Samen met u denken we mee over de afwerking hiervan zodat dit past binnen het totaalconcept van uw event.

Video
Video

De dag van vandaag is video niet meer weg te denken binnen de eventsector. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, toch? Ook hiervoor bieden we professionele ondersteuning gaande van projectie tot ledschermen.

Tel: 0495 63 87 51
E-mail: info@vn-produkties.be
Remi Claeysstraat 24
8210 Zedelgem
Belgium